Home / Palvelut

Palveluihimme kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen päältä pesut, vahaukset, kiillotukset, maalipinnan käsittely, sisäpuhdistukset ja pesut, moottorin pesu, teippien poisto sekä renkaiden vaihto. 

Usein toistuva autonpesu ja säännöllinen vahaus suojaa autosi maalipintaa kulutukselta, auringon UV-säteilyltä, lämmönvaihteluilta, korroosiolta, talvisin tiesuolalta ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Autonhoito pidentää auton käyttöikää ja se lisää jälleenmyyntiarvoa.  Puhdas auto lisää mukavuuden tunnetta ja ajaminen on miellyttävää. 

Pesupalvelut tehdään aina käsityönä. Käytämme markkinoiden parhaimpia pesu- ja vahaus tuotteita.  

 

Pääpalvelut sekä kuvaukset.

Käsinpesu  

Säännöllisellä käsinpesulla huolehdit autosi maalipinnasta parhaalla tavalla. Käsinpesu on täysin turvallinen eikä vahingoita millään tavalla autoasi. Pesemällä lika (tiesuola, bitium yms.) pois autosi pysyy hyvänä mahdollisimman pitkän ajan. 

Sisäpuhdistus 

Puhdas auto sisältä lisää viihtyvyyttä ja edistää myös turvallisuutta.  Kun tuulilasit ovat puhtaat näet paremmin läpi ulos. 

Käsinvahaus  

Auton vahaus suojaa maalipintaa kulutukselta, kuten UV-säteilyltä ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Vahattu pinta hylkii likaa ja vettä ja tekee näin auton puhtaanapidosta huomattavasti helpompaa. Lisäksi se antaa kauniin kiillon autollesi. 

Kovavahaus 

Suojaa maalipintaa kulutukselta ja antaa autollesi häikäisevän kiillon sekä pitkäkestoisen likaa ja vettä hylkivän suojan. 

Konekiillotus 

Maalipinnan koneellisella kiillottamisella voidaan poistaa maalipinnasta naarmuja ja muita virheitä joita ajan myötä muodostuu. Syvempiäkin naarmuja saadaan häivytettyä ja tasoitettua. 

Otsonointi 

Tehokas ja turvallinen tapa poistaa tehokkaasti epämiellyttävät hajut (tupakka, home, koira yms. eläimet) sekä allergianaiheuttajat. Otsonikäsittelystä ei jää mitään kemikaalijäämiä. 

Istuimien märkäpesu 

Auton istuimet pestään siihen tarkoitetulla pesuaineella ja pesulaitteella, jonka jälkeen penkit kuivatetaan. 

Nahkapenkkien/sisustuksen hoitokäsittely 

Suositus on, että nahkasisustuksen hoito tehdään 2 kertaa vuodessa. Puhdistus ja hoitokäsittely suojaavat  sekä pidentävät nahkasisustan säilymisen pidempään.  

Rengaspalvelut    

Renkaiden vaihto ja pesu. Renkaiden vaihdon yhteydessä kannattaa aina myös pesettää renkaita.  

Teippienpoisto 

Poistamme teipit kuumalla vedellä tai kuumailmapuhaltimella. 

MUUT PALVELUT 

Ajovaloumpioiden ehostus 

Umpioiden huolellinen kunnostus auttaa valotehon lisäämisessä ja lisää näin ajoturvallisuutta.   

Autonhoito yrityksille 

Autonhoito voidaan tehdä sovittuna ajankohtana esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa 

Nouto palvelu 

Tarjoamme ilmaista nouto ja palautus palvelua. Noudamme tarvittaessa autoasi esimerkiksi työpaikaltasi ja palautamme sen samaan paikkaan ( max. 5km etäisyydeltä).  Säästät aikasi ja voit keskittyä muihin asioihin ja me hoidamme autosi. 

 

Autoliikkeille

Tarjoamme autoliikkeille erilaisia autonhoito palvelu paketteja. 

Pyydä yrityksellesi räätälöity tarjous! 

 

Tarjoa henkilökunnallesi autopesuja työsuhde-etuna 

Työnantajana voit tarjota mahdollisuuden työntekijöillesi ostaa halvempia autopesuja työsuhde-etuna. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 040-6716545 tai lähettämällä sähköpostia info@innoautopesu.com niin voimme sopia yhdessä teille sopivaa autonhoitopaketti kokonaisuus.